Antena 3 CNN Externe Se uita la un meci de fotbal și de nervi n-a mai suportat. În câteva ore era deja arestat! A recunoscut că asta l-a scos efectiv din minți

Se uita la un meci de fotbal și de nervi n-a mai suportat. În câteva ore era deja arestat! A recunoscut că asta l-a scos efectiv din minți

o_1dagvdu98nbucokli7hca1rl98.jpg
10 Mai 2019   •   16:38

Pedro Favela Salgado, în vârstă de 26 de ani, și-a ucis bebelușul de doar cinci luni pentru că nu a putut urmări o partidă de fotbal din cauză că fetița plângea.  

În timp ce se disputa un meci de fotbal între Club America și Tiburones Rojos de Veracurz, bărbatul și-a strâns de gât fetița de numai cinci luni. Partenera sa de viață, Michelle Gutierrez, îi lăsase în grija sa pe cei doi copii. Este vorba de o fetiță în vârstă de cinci luni și de un băiat, Gerson Mateo Aguilera, de un an și 9 luni, fiul lui vitreg.  

Bărbatul a declarat la poliție că în timpul primei reprize a meciului, fetița de cinci luni a plâns încontinuu, lucru care l-a scos din minți. A strâns-o puternic de față și de gât. A pus-o apoi în pătuț și i-a dat biberonul. Ulterior, fetița a fost găsită inconștientă și a fost transportată la spital, unde a încetat din viață în urma leziunilor suferite, potrivit diario.mx. 

×
Subiecte în articol: meci fotbal arestat omorat
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close