Antena 3 CNN Externe Schwarzenegger l-a invitat pe Obama la sala de forţă să-şi întărească muşchii şi ideile

Schwarzenegger l-a invitat pe Obama la sala de forţă să-şi întărească muşchii şi ideile

Schwarzenegger l-a invitat pe Obama la sala de forţă să-şi întărească muşchii şi ideile
01 Noi 2008   •   12:39

Campania pentru Casa Albă a intrat in linie dreaptă. John McCain şi Barack Obama îşi aruncă în luptă ultimele resurse pentru a mai câştiga câteva voturi, care s-ar putea dovedi decisive. Bătălia politică din Statele Unite este urmărită atent şi peste hotare, unde are, câteodată, efecte mai ciudate. În speranţa că va recupera cele câteva procente care-l despart de Barack Obama, senatorul John McCain l-a adus vineri în scenă un aliat de mare forţă: guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger.
Fostul actor şi culturist devenit politician l-a elogiat pe McCain, colegul său de partid, şi l-a ironizat pe Obama, pe care l-a invitat la sala de forţă, ca să-şi mai întărească atât muşchii, cât şi ideile.

Obama va riposta duminică, printr-un miting la care va fi susţinut de o vedetă cu opinii mai de stânga - Bruce Springsteen. Senatorul de culoare rămâne favoritul sondajelor iar posibila sa victorie stârneşte mari emoţii în Kenya, unde trăieşte familia tatălui său. Poliţia locală a întărit paza la casa bunicii lui Obama, pentru a-i ţine la distanţă pe jurnaliştii care n-o mai lăsau în pace.
Şi mai departe de America, în Filipine, ghicitorii şi clarvăzătorii şi-au pus la încercare talentul pentru a afla cine va câştiga alegerile. Concluzia lor este aceeaşi cu a sondajelor: Obama va fi învingător. Un bucătar din Paris, mai puţin curios să afle învingătorul, a găsit o cale să profite de pe urma confruntării americane. El a conceput două variante de hamburger pe care le-a botezat cu numele celor doi candidaţi. Mai mult, a adăugat steguleţe cu simbolurile celor două partide - măgăruşul democrat şi elefantul republican. Ambii hamburgeri se vând foarte bine, dar mai mult pentru gustul lor, nu pentru semnificaţia politică.
Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close