Antena 3 CNN Externe Scene teribile în SUA: Doi bebeluși, filmați cum merg de-a buşilea printre mașinile distruse, după ce tatăl lor a făcut accident

Scene teribile în SUA: Doi bebeluși, filmați cum merg de-a buşilea printre mașinile distruse, după ce tatăl lor a făcut accident

copii mici pe asfalt, dupa un accident
Filmarea cu micuţii, purtând doar scutece şi mergând de-a buşilea pe asfalt, a făcut înconjurul internetului. Foto: X
de I.C.    |    15 Aug 2024   •   16:09

Imagini greu de privit au fost surprinse pe o autostradă din Texas. În urma unui accident, doi bebeluși au fost aruncați din mașină, ajungând direct pe carosabil. Filmarea cu micuţii, purtând doar scutece şi mergând de-a buşilea pe asfalt, a făcut înconjurul internetului, scrie NBC News.

Accidentul a avut loc la periferia orașului Houston. Mașina în care se aflau ce doi copii, condusă de tatăl lor, s-a izbit de un alt autovehicul, iar apoi s-a răsturnat.

În urma impactului puternic, copiii au fost pur și simplu aruncați pe asfalt, printre celelalte mașini.

Imaginile de la fața locului îi arată pe cei mici purtând doar scutece şi mergând de-a buşilea pe asfalt, până când tatăl lor a venit și i-a luat în brațe.

Potrivit polițiștilor, niciunul dintre copii nu se afla în scaun special, ci doar stăteau pe bancheta din spate, fără centură.

Acum, cei doi sunt internați în spital, „în stare gravă, dar stabilă”. Tatăl lor, șoferul, a suferit doar răni ușoare.

Legea din Texas obligă ca toți copiii cu vârste sub 8 ani să fie transportați în scaunele de siguranță speciale. Tatăl micuților se confruntă cu acuzații penale.

×
Subiecte în articol: accident bebelusi Texas
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close