Antena 3 CNN Externe Scandal sexual la vârful Comisiei Europene

Scandal sexual la vârful Comisiei Europene

Scandal sexual la vârful Comisiei Europene
14 Sep 2007   •   15:14

Un scandal sexual se prefigurează la vârful Comisiei Europene, fiind implicat comisarul pentru întreprinderi şi industrie, Günter Verheugen. Noile acuzaţii aduse lui Günter Verheugen, unul dintre cei cinci vicepreşedinţi ai Comisiei Barroso, s-ar putea lăsa cu o demisie şi riscă să "deraieze" coaliţia cancelarului german Angela Merkel.

Informaţiile potrivit cărora Verheugen (63 de ani), al doilea om cel mai influent în CE, şi-a promovat amanta, Petra Erler (49 de ani), în funcţia de şef de cabinet, ea devenind astfel funcţionarul din fosta Germanie de Est aflat în cel mai înalt post la Bruxelles, au făcut deliciul presei, anunţă România Liberă.

Promovarea unei amante reprezintă o violare a codului CE. Verheugen e acuzat că a minţit presa, dar şi pe şeful său, Jose Barroso. Verheugen a fost fotografiat, anul trecut, nud pe o plajă din Lituania, alături de Petra. În revista germană Bunte, politiciana Katrin Fuchs, prietenă a soţilor Verheugen, relatează cum acesta şi-a minţit soţia, Gabriele. Ea anunţă că s-a despărţit de Günter şi că, în prezent, consultă avocaţi pentru divorţ.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close