Antena 3 CNN Externe Scandal la un restaurant din Hamburg, după ce fostul cancelar Gerhard Schröder a refuzat să plătească o notă de peste 6.000 de euro

Scandal la un restaurant din Hamburg, după ce fostul cancelar Gerhard Schröder a refuzat să plătească o notă de peste 6.000 de euro

Un scandal uriaș a avut loc la un restaurant din Hamburg, după ce Gerhard Schröder, fostul cancelar al Germaniei, a refuzat să plătească o notă care depășește 6.000 de euro.

New Project (14)
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Oct 2023   •   20:45

Totul s-a petrecut sâmbăta trecută, într-un restaurant din Hamburg, când Gerhard Schröder, fost cancelar al Germaniei, a invitat mai mulți prieteni pentru a le oferi o cină.

Astfel, aflându-se la unul dintre cele mai bune restaurante din Germania, Gerhard Schröder le-a spus invitaților săi că le oferă cina, dar și câteva băuturi, însă dacă cineva dorește ceva diferit sau în plus, trebuie să-și plătească.

Unul dintre invitați însă, un om de afaceri iranian, s-a prefăcut că nu a înțeles și a comandat băuturi în valoare de 6.117 euro, notă de plată pe care Gerhard Schröder a refuzat să o plătească.

De asemenea, omul de afaceri care a comandat băutura a invocat că este invitat, motiv pentru care nu a vrut să achite nota.

Citește și: Român din Israel, mărturii despre teroarea din Țara Sfântă: "Armata ne transmite să fim aproape de adăposturi"

În final, situația s-a transformat într-un scandal și a fost nevoie de intervenția Poliției.

De asemenea, omul de afaceri iranian a fost luat de polițiști, fiind acuzat de fraudă, notează Bild.

×
Subiecte în articol: Gerhard Schröder
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close