Antena 3 CNN Externe Scandal între Franța și Italia, din cauza serialului „Emily in Paris”. Primarul Romei i-a transmis lui Macron „să se relaxeze”

Scandal între Franța și Italia, din cauza serialului „Emily in Paris”. Primarul Romei i-a transmis lui Macron „să se relaxeze”

emily in paris
Cunoscutul serial „Emily in Paris” a declanșat un adevărat scandal între liderii din Franța și Italia. FOTO: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    10 Oct 2024   •   14:19

Cunoscutul serial „Emily in Paris” a declanșat un adevărat scandal între liderii din Franța și Italia. După ce președintele Emmanuel Macron a spus că „Emily în Roma nu are sens”, primarul Roberto Gualtieri a reacționat și i-a transmis acestuia „să se relaxeze”, transmite POLITICO.

„Dragă Emmanuel Macron, nu-ți face griji: Emily se descurcă foarte bine la Roma. Și apoi, nu poți controla inima: hai să o lăsăm să aleagă”, a spus Gualtieri miercuri. 

Gualtieri a răspuns la comentariile lui Macron în timpul unui interviu acordat miercuri pentru Variety, în care liderul francez a spus că va „lupta din greu” pentru a o aduce pe Emily înapoi la Paris.

Emily în Paris la Roma nu are sens”, a spus Macron în timpul interviului, adăugând că serialul promovează o imagine pozitivă a Franței. 

Ultimul sezon al serialului de succes al gigantului de streaming se încheie cu personajul principal, americanca Emily Cooper, părăsind Parisul pentru a merge la Roma.

Într-un interviu acordat miercuri pentru The Hollywood Reporter Roma, Gualtieri l-a avertizat pe președintele francez să nu „intimideze sau să interfereze cu planurile de producție Netflix” pentru următorul sezon al serialului.

Gualtieri a mai spus că a vorbit despre comentariile lui Macron cu primarul Parisului, Anne Hidalgo, și amândoi au râs de asta.

„Vedem mutarea lui Emily la Roma ca o confirmare a faptului că orașul nostru devine din ce în ce mai important și suntem destul de relaxați în ceea ce privește deciziile de producție Netflix. Ei știu ce fac”, a spus el, adăugând: „Sincer să fiu, credem că domnul Macron ar trebui să se relaxeze”.

Serialul este unul dintre cele mai mari succese ale Netflix și a fost recent preluat pentru un al cincilea sezon. Deși este criticat de unii parizieni pentru descrierea stereotipului capitalei franceze - localnicii furioși au deteriorat chiar și locațiile de filmare cu graffiti - unii s-au atașat de el. Politicieni precum Macron au lăudat emisiunea pentru că este „bună pentru imaginea Franței”.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close