Antena 3 CNN Externe Sarkozy s-a certat în franceză cu paparazzi americani (VIDEO)

Sarkozy s-a certat în franceză cu paparazzi americani (VIDEO)

Sarkozy s-a certat în franceză cu paparazzi americani <font color=red>(VIDEO)</font>
06 Aug 2007   •   20:27

Aflat în vacanţă în Statele Unite, preşedintele francez s-a certat pe limba franceză cu doi paparazzi americani care încercau să-l fotografieze la bustul gol. Nicolas Sarkozy şi-a ieşit din minţi când aceştia i-au urmărit vasul de agrement pe care se afla. Preşedintele francez îşi petrecea după-amiaza cu un grup de prieteni, pe un vas de agrement, în New Hampshire, îmbrăcat doar într-un şort. Zâmbetul şi buna dispoziţie i-au dispărut brusc când, pe lac, şi-a făcut apariţia o ambarcaţiune cu fotoreporteri.

Paparazzi sperau să surpindă câteva instantanee cu preşedintele francez în vacanţă. Mare le-a fost mirarea, însă, când Sarkozy, înfuriat din cale afară, s-a apropiat şi a sărit în barca lor. Apoi a început să strige la ei în franceză, cerându-le să nu-l mai fotografieze. Cei doi fotoreporteri au rămas cu gura căscată, mai ales că obţinuseră permisiunea de a fi acolo de la o patrulă de pe lac. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce Sarkozy stătuse de vorba cu jurnalştii şi îi rugase să nu-l mai deranjeze în vacanţă.

Francezii l-au criticat pe Sarkozy că a ales să-şi petreacă vacanţa în Statele Unite, doar pentru că, spun unii, liderul de la Elysee vrea să-şi arate prietenia faţă de americani.

IMAGINI INEDITE  Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close