Antena 3 CNN Externe Sarkozy: Nici eu, nici Putin nu am consumat niciodată alcool (VIDEO)

Sarkozy: Nici eu, nici Putin nu am consumat niciodată alcool (VIDEO)

Sarkozy: Nici eu, nici Putin nu am consumat niciodată alcool (VIDEO)
21 Iun 2007   •   23:27

De abia uitase lumea de păţania preşedintelui Sarkozy la summit-ul G8, când liderul francez a revenit în atenţia opiniei publice cu un atac la adresa celui care l-a ridiculizat. Este vorba despre prezentatorul televiziunii belgiene care l-a descris pe Sarkozy ca fiind în stare de ebrietate la o conferinţă de presă. Şeful statului de la Paris a sugerat miercuri că însuşi crainicul respectiv se afla "poate" sub influenţa alcoolului.

?Acest comentator belgian şi-a cerut scuze. Poate că el însuşi făcuse ceea ce mi-a reproşat, fără a mă cunoaşte?, a explicat preşedintele francez, citat de Mediafax. ?Cunosc simţul umorului al amicilor noştri belgieni. Eu nu am băut niciodată în viaţa mea nicio picătură de alcool şi tocmai acest lucru mi s-a reproşat. Nici Vladimir Putin nu consumă alcool, deci amândoi am avut o întâlnire sinceră, dură, însă nu am consumat alcool?, a adăugat Sarkozy.

Înregistrarea video, difuzată de telejurnalul canalului doi al Televiziunii Belgiene şi preluată imediat de numeroase site-uri Internet, îl arată pe şeful statului francez venind cu o mare întârziere la conferinţa de presă din 7 iunie de la summitul G8. El are un aer confuz şi paşii cam nesiguri. Acum Sarkozy îl atacă pe prezentatorul ştirii care a făcut comentarii ironice la adresa sa. Oare care dintre ei pare mai credibil sau mai treaz?

Iată imaginile cu Sarkozy după reuniunea cu Putin:



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close