Antena 3 CNN Externe Sarkozy i-a dăruit Carlei un inel identic cu cel oferit Ceciliei (FOTO)

Sarkozy i-a dăruit Carlei un inel identic cu cel oferit Ceciliei (FOTO)

Sarkozy i-a dăruit Carlei un inel identic cu cel oferit Ceciliei <font color=red>(FOTO)</font>
09 Ian 2008   •   12:13

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy i-a oferit actualei sale iubite, fostul top model Carla Bruni, un inel identic cu cel dăruit fostei sale soţii Cécilia. Dovada a fost dată publicităţii de revista franceză Gala, care a publicat pozele celor două femei, purtând pe deget acelaşi inel, oferit de Sarkozy. Site-ul revistei Gala a publicat, marţi, două fotografii: în cea dintâi, făcută la sfârşitul lunii decembrie în Egipt, cu noua iubită a preşedintelui francez afişând inelul Cupidon, semnat Dior. Cea de-a doua fotografie o înfăţişează pe fosta doamnă Sarkozy purtând aceeaşi bijuterie, în timpul ceremoniei de instalare a soţului său în funcţia de preşedinte, din mai 2007. Inelul Cupidon de la Dior Joaillerie este o creaţie Victoire de Castellane, cea mai bună prietenă a fostei soţii a lui Sarkozy. Foştii soţi Sarkozy se pare că îşi refac viaţa şi au fiecare planuri serioase pentru un nou mariaj.

CARLA şi CECILIA purtând ACELAŞI INEL OFERIT DE SARKOZY


Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat, marţi, că relaţia sa cu cântăreaţa şi fostul model Carla Bruni este una serioasă. Un cotidian francez a dat ca posibilă zi de căsătărie a celor doi 9 februarie, deşi nu există vreo confirmare oficială.

Pe de altă parte, potrivit Le Parisien, Cécilia şi Richard Attias, bărbatul cu care a avut o relaţie de iubire chiar în timp ce era prima doamnă a Franţei, s-ar putea căsători în Elveţia, "în foarte scurt timp, poate chiar la începutul lunii februarie".

Foto: Gala

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close