Salamul din carne de zebră se adresează unui segment de lux de pe piața internațională.
Prețul este de 2.000 de euro kilogramul.
Carnea de zebră provine din Africa de Sud, apoi se folosește sare din Hawaii și mai multe mirodenii din întreaga lume.
Carnea respectivă se frământă timp de mai multe zile, de mai multe ori, iar apoi se pune la maturat.
Citește și: Pizza cu greieri prăjiţi - zeci de bucăţi au fost vândute în două zile. Cât costă şi unde a fost vândută
Ultima operațiune este una cu adevărat specială.
Un specialist în aur îmbracă acest salam în trei foițe de aur alimentar de 24 de karate.
Astfel, spun specialiștii, se va obține o carne extrem de specială, moale, aromată și foarte rafinată.
Cei care au gustat susțin că aduce foarte mult cu carnea din salamul de cal, însă, mirodeniile și secretele folosite de către cei care au inventat acest salam de zebră, îi dau o savoare specială și unică.