Antena 3 CNN Externe Românul care a zburat în trenul de aterizare al unui avion a scăpat cu un avertisment

Românul care a zburat în trenul de aterizare al unui avion a scăpat cu un avertisment

Românul care a zburat în trenul de aterizare al unui avion a scăpat cu un avertisment
10 Iun 2010   •   12:49

Informaţii noi în cazul românului care a zburat de la Viena la Londra ascuns în trenul de aterizare al unei aeronave. Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, a primit un avertisment de la Poliţia Metropolitană şi a fost eliberat. Potrivit BBC News, agenţia britanică pentru supravegherea graniţelor nu intenţionează să-l expulzeze.

Aeronava implicată în incident aparţine unui şeic din Emiratele Arabe Unite (EAU) şi se afla pe pista aeroportului Schwechat. Românul le-a povestit autorităţilor britanice că a intrat în aeroportul Schwechat din Viena pe sub gard şi s-a urcat în trenul de aterizare al primului avion pe care l-a văzut. Se pare că nu cunoştea destinaţia aeronavei.

Potrivit unui reprezentant al poliţiei britanice, românul fusese reţinut deoarece a încălcat ordinul privind călătoriile aeriene din 2009.

Specialiştii susţin că bărbatul a avut noroc şi că a supravieţuit datorită faptului că avionul a zburat la altitudine mică din cauza unei furtuni. Tânărul a îndurat, însă, temperaturi de minus 41 de grade şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close