Antena 3 CNN Externe Mai mulți români au fost arestați în Spania după ce au furat 163 de tone de citrice

Mai mulți români au fost arestați în Spania după ce au furat 163 de tone de citrice

Mai mulți români au ajuns după gratii în Spania după ce au furat sute de tone de citrice. Peste 163 de tone de portocale și lămâi au fost sustrase din depozitele de fructe.

romania arestati spania furt portocale
Mai mulți români au fost arestați în Spania după ce au furat 163 de tone de portocale Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mai 2024   •   18:41

Garda Civilă din Valencia a arest mai multe persoane suspectate de furtul a peste 163 de tone de portocale și cantități mici de alte citrice în regiunile Horta Nord, Sagunto, Camp de Morvedre și Camp de Turia. 

Prima operațiune s-a axat pe regiunile Camp de Morvedre și Camp de Turia. Evenimentul a avut loc în timpul unor inspecții în depozitele de fructe unde fermierii își vând marfa. În urma acestei verificări, au fost descoperite vânzări neregulate de 1.600 de kilograme de portocale.

De asemenea, Garda Civilă a descoperit 95 de falsuri în documente DATA folosite pentru vânzarea a 100 de tone de citrice. 

A doua operațiune a avut loc în El Puig, acolo unde a fost depistat un grup de patru persoane care furaseră 8.000 de kilograme de citrice. 

În urma acestor evenimente, au fost arestați șase români, trei bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 30 și 52 de ani. 

De asemenea, alți doi români au fost arestați tot pentru furtul a 930 de kilograme de portocale și 50 de kilograme de lămâi, din municipiile Massalfassar și Albuixech. 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close