Antena 3 CNN Externe Româncele lui Berlusconi, PLĂTITE de fostul premier al Italiei pentru a participa la petrecerile Bunga-Bunga

Româncele lui Berlusconi, PLĂTITE de fostul premier al Italiei pentru a participa la petrecerile Bunga-Bunga

ioana-berlusconi_d680f1f5b6.jpg
de O.P.    |    17 Feb 2015   •   06:33

Ioana Vişan, cunoscută drept "românca lui Berlusconi", a apărut  în faţa unei instanţe din Italia. Vişan a declarat sub jurământ că a primit, de-a lungul timpului, bani de la fostul premier italian, pentru a veni la petrecerile pe care acesta la organiza. Românca a negat însă că ar fi avut relaţii intime cu politicianul.

Ioana Vişan a apărut în faţa instanţei din Bari în calitate de martor. A depus mărturie într-un proces în care mai mulţi apropiaţi ai fostului premier Silvio Berlusconi sunt acuzaţi de proxenetism şi exploatare. Românca a spus că a luat parte la multe petreceri organizate la reşedinţa lui Berlusconi şi că el îi dădea pentru asta între 2.000 şi 5.000 de euro. A insistat că nu primea bani şi pentru alte servicii.

O prietenie care, recunoaşte românca, a pălit de când autorităţile italiene au început să îl ancheteze pe "Il Cavaliere", în 2011, pentru relaţii sexuale cu minore. Este vorba despre celebrul scandal care a avut-o în prim-plan pe tânăra de origine marocană Ruby.

Ioana Vişan făcea parte dintr-un grup de tinere care animau aşa numitele petreceri "bunga-bunga" de la reşedinţele lui Berlusconi. La petreceri luau parte şi alte două românce, Florina Marincea şi Claudia Amarghioalei. Toate au mai fost audiate, în trecut, şi au depus mărturie inclusiv la procesele unde inculpat era fostul premier italian. 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close