Antena 3 CNN Externe O româncă l-a făcut pe un pensionar din Austria să se îndrăgostească de ea şi să îi dea toată averea

O româncă l-a făcut pe un pensionar din Austria să se îndrăgostească de ea şi să îi dea toată averea

O tânără româncă, în vârstă de 34 de ani, l-a făcut pe un medic pensionar din Austria să se îndrăgostească de ea şi apoi l-a convins să îi dea toată averea.

romanca pensionar austria avere
O româncă l-a făcut pe un pensionar din Austria să se îndrăgostească de ea şi să îi dea toată averea Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    25 Oct 2022   •   22:10

Povestea de dragoste a medicului pensionar din Tirolul de Est (Austria) a început într-un bordel în care a întâlnit-o pe româncă.

Tânăra în vârstă de 34 de ani, cu părul blond, i-a povestit pensionarului, care o vizita aproape zilnic, toată viaţa ei, cum a ajuns în situaţia în care să se prostitueze, dar şi problemele pe care le avea acasă, în România.

Medicul austriac a început să se îndrăgostească de româncă, iar femeia a simţit acest lucru şi împreună cu iubitul oficial, respectiv un proxenet, a pus la cale un plan pentru a pune mâna pe averea pensionarului.

Iniţial, austriacul a început să îi transfere diverse sume de bani după ce românca i-a povestit că tatăl ei are o tumoare pe creier şi are nevoie urgentă de o operaţie.

Apoi au urmat alte poveşti similare, iar într-un final tânăra l-a convins să deschidă împreună o afacere în România, respectiv un salon de înfrumuseţare, potrivit jurnaliştilor de la krone.at.

În realitate, toţi banii ajungeau la prostituata româncă şi la proxenetul care avea grijă de ea. În total, cei doi au obţinut de la medicul austriac suma de 300.000 de euro.

Totuşi, românca a fost chemată la Poliţie şi ulterior a fost trimisă în judecată pentru înşelăciune. În faţa instanţei, ea a explicat judecătorului că medicul austriac "are o inimă bună" şi că "l-a plăcut cu adevărat", iar banii pe care i-a primit au fost "un cadou".

Ulterior, ea a povestit că nu a pus mâna pe niciun ban de la austriac şi că întreaga sumă a ajuns la proxenet.

Din nefericire pentru ea, judecătorul nu a fost impresionat de poveştile spuse şi a condamnat-o la 15 luni de închisoare şi la plata unei amenzi de 3.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Austria romanca
Parteneri
x close