Antena 3 CNN Externe Românca Laura Vasiliu, acuzată de trafic de minori, nu apare în baza Interpolului

Românca Laura Vasiliu, acuzată de trafic de minori, nu apare în baza Interpolului

Românca Laura Vasiliu, acuzată de trafic de minori, nu apare în baza Interpolului
19 Noi 2007   •   08:02

Românca Laura Vasiliu, urmărită internaţional, conform autorităţilor italiene, pentru trafic de minori şi motivul pentru care carabinierii au intrat noaptea în camera de hotel a actriţei cu acelaşi nume nu apare în baza de urmăriţi a Interpol sau Europol, conform jurnaliştilor de la "Gândul". Sâmbătă dimineaţa, reprezentanţii Carabinierilor din Torino au încercat să minimalizeze incidentul, susţinând în faţa jurnaliştilor români că ?a fost doar un control obişnuit" şi că au mers la hotelul în care era cazată actriţa Laura Vasiliu "nu pentru că era o româncă, ci pentru că persoana respectivă era o persoană urmărită internaţional pentru trafic de copii".

Reprezentanţii autorităţilor italiene nu au vrut să spună când a fost emis mandatul de arestare internaţională şi nici nu au vrut să facă publică fotografia româncei urmărite, deşi publicarea imaginilor cu persoanele urmărite este o procedură obişnuită. Carabinierii din Torino nu au răspuns dacă exista un mandat de percheziţie pentru a pătrunde în camera în care locuia actriţa Laura Vasiliu. Aceştia nu au dat detalii nici despre procedurile italiene de a intra peste cineva în cameră noaptea, afirmând doar că aveau "un mandat internaţional de arestare".


Nici la frontierele de stat ale României nu există vreun consemn pentru vreun cetăţean cu numele Laura Vasiliu. Singura variantă pe care carabinierii italieni o mai au la îndemână este să susţină că românca traficantă Laura Vasiliu era urmărită local.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close