Antena 3 CNN Externe Un român de 35 de ani și-a ucis cu drujba fostul iubit italian în vârstă de 82 de ani

Un român de 35 de ani și-a ucis cu drujba fostul iubit italian în vârstă de 82 de ani

O poveste de dragoste dintre un român de 35 de ani și un italian de 82 de ani s-a terminat în mod tragic. Italianul ar fi rupt relația cu mai tânărul său partener, ba chiar ar fi obținut și un ordin de restricție împotriva acestuia, dar fără folos: a sfârșit ucis cu o drujbă.

pjimage (100)
Sursa foto: Twitter/AcerboLivio
de Alexandra Ionescu    |    07 Dec 2021   •   10:33

Cartierul Porta Romana din Milano a fost zguduit de o crimă înfiorătoare: Pierantonio Secondi, în vârstă de 82 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său. Vecinii au sunat la 112 raportând zgomote suspecte și un jaf în desfășurare. Când primele echipaje ale carabinierilor au ajuns la fața locului, au văzut fum ieșind din apartament.

Nu era vorba de un incendiu, ci de arderea provocată de drujba pe lemnul ușii de la intrare. Ucigașul ar fi spart ușa cu drujba, și așa ar fi intrat în apartament. 

Presupusul criminal a fost înregistrat de camerele de supraveghere în timp ce părăsea locul crimei. Poliția ar fi găsit copii tipărite ale unor e-mailuri în care criminalul ar fi mărturisit motivele gestului.

Se pare că tânărul român a avut o relație cu Secondi, care s-a încheiat în mod abrupt, cu amenințări și acte de violență. Vecinii își amintesc că în urmă cu două luni, românul l-ar fi așteptat o zi întreagă în fața blocului pe fostul iubit. După acest incident, bătrânul a cerut un ordin de restricție.

Secondi trăia singur, chiar dacă în trecut împărțise un apartament cu sora lui. „Abia de curând a avut niște probleme medicale, dar ieșea regulat și frecventa cartierul”, spune o vecină.

Poliția încearcă acum să-i dea de urmă presupusului criminal, potrivit Informazione It.

 

×
Subiecte în articol: crima Italia Milano drujba
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close