Antena 3 CNN Externe Robert De Niro, în scandal cu fanii lui Trump: "Sunteți gangsteri!" | Tabăra lui Trump: "Eşti expirat, un gunoi"

Robert De Niro, în scandal cu fanii lui Trump: "Sunteți gangsteri!" | Tabăra lui Trump: "Eşti expirat, un gunoi"

Celebrul actor Robert De Niro l-a numit pe Donald Trump un "clovn" care este hotărât să distrugă democraţia americană. Tabăra lui Trump a reacţionat: "De Niro, un actor expirat".

Robert De Niro, în scandal cu fanii lui Trump: "Sunteți gangsteri!" | Tabăra lui Trump: "Eşti expirat, un gunoi"
Robert De Niro, în scandal cu fanii lui Trump: "Sunteți gangsteri!" | Tabăra lui Trump: "Eşti expirat, un gunoi"
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   22:06

Robert De Niro şi-a făcut apariţia în faţa camerelor de luat vederi marţi, în apropierea tribunalului din New York, pentru a-l ataca pe Donald Trump, un "clovn".

Actorul Robert De Niro și doi foşti poliţişti, Harry Dunn şi Michael Fanone, care se aflau la Capitoliul american când acesta a fost atacat de susţinătorii lui Trump la 6 ianuarie 2021 au avertizat despre pericolele realegerii fostului preşedinte.

Referindu-se la candidatura lui Trump la alegerile din 2016, Robert De Niro, laureat al premiului Oscar, a spus că iniţial s-a râs de candidatura lui Trump ca de o glumă. "Am uitat lecţiile istoriei care ne-au arătat alţi clovni care nu au fost luaţi în serios până la un moment dat când au devenit dictatori", a spus el.

"Cu Trump avem o a doua şansă şi nimeni nu râde acum. Acesta este momentul să-l oprim, excluzându-l prin vot o dată pentru totdeauna", a îndemnat actorul.

"Acesta este cartierul meu", a declarat vedeta de la Hollywood, pe o bucată de trotuar. "Iubesc acest oraş, nu vreau să îl distrug. Donald Trump nu vrea doar să distrugă acest oraş, el vrea să distrugă ţara şi, în cele din urmă, ar putea distruge lumea", a mai spus De Niro.

Oficialii campaniei lui Trump au declarat că evenimentul lui De Niro arată disperarea taberei Biden.

Tabăra lui Trump a reacţionat: "De Niro, un actor expirat"

După conferința de presă, pe drumul de întoarcere la mașina sa, De Niro s-a întâlnit cu fanii lui Donald Trump, care au strigat că este "expirat", un "nimeni", "un gunoi".

"Sunteți gangsteri", a reacţionat Robert De Niro.

×
Subiecte în articol: Robert de Niro Donald Trump actor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Impozitul de 70% pe veniturile care nu au fost identificate a intrat în vigoare
x close