Antena 3 CNN Externe Roata unui avion Boeing a explodat pe aeroportul din Atlanta. Doi oameni au fost uciși

Roata unui avion Boeing a explodat pe aeroportul din Atlanta. Doi oameni au fost uciși

anvelopa explodata boeing 757
Doi angajați Delta au fost uciși și o altă persoană a fost rănită după explozie. Sursă foto: X
de Andreea Ştefan    |    27 Aug 2024   •   18:50

Doi angajați Delta au fost uciși și o altă persoană a fost rănită marți dimineață, după ce anvelopa unui Boeing 757 a explodat în timpul unor lucrări de mentenanță, potrivit FOX 5 Atlanta.

Delta TechOps este responsabilă cu întreținerea și reparațiile companiilor aeriene. În acest moment nu au fost publicate alte informații despre membrii echipei sau despre cealaltă persoană care a fost rănită. 

„Familia Delta este îndurerată de pierderea a doi membri ai echipei și de rănirea altuia în urma unui incident produs în această dimineață la instalația de întreținere a operațiunilor tehnice din Atlanta (TOC 3). Am oferit tot sprijinul nostru membrilor familiilor și colegilor în această perioadă incredibil de dificilă. 

Familia Delta este recunoscătoare pentru acțiunea rapidă a primilor respondenți și a echipelor medicale de la fața locului. Colaborăm acum cu autoritățile locale și efectuăm o anchetă completă pentru a stabili ce s-a întâmplat”, au transmis reprezentanții Delta.

Incidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața, marți. 

Surse au declarat că o anvelopă scoasă din avion a explodat. Această informație nu a fost confirmată de Delta până în acest moment. 

Potrivit FlightAware.com, avionul Boeing 757-200 a sosit din Las Vegas, Nevada, duminică seară, puțin după ora 21.00. 

Primarul din Atlanta, Andre Dickens, a transmis condoleanțe familiilor celor doi angajați.

„Transmit cele mai profunde condoleanțe familiilor și celor dragi ai angajaților Delta decedați. Gândurile mele sunt, de asemenea, cu cei care au fost răniți și sper la recuperarea lor rapidă și completă. Echipele AFRD, APD și HJAIA sunt la fața locului și lucrează cu sârguință pentru a rezolva situația”, a transmis Andre Dickens într-o postare pe X.

 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close