Mii de tunisieni veniţi din regiunile cele mai sărace ale ţării s-au alăturat manifestaţiilor din capitală. Protestatarii cer demisia guvernului de tranziţie, din care fac parte mai mulţi demnitari ai vechiului regim.
Sute de manifestanţi au sfidat interzicerea circulaţiei pe timpul nopţii şi s-au instalat în faţa biroului prim-ministrului, rămas în funcţie de pe vremea fostului preşedinte Ben Ali.
Forţele de ordine nu intenţionează să intervină împotriva manifestanţilor. În schimb, poliţia a reţinut câţiva aliaţi importanţi ai lui Ben Ali. Printre ei se numără patronul televiziunii private Hannibal, acuzat de "înaltă trădare şi complot împotriva securităţii statului". Rudele sale şi-au vărsat focul pe ziariştii veniţi să relateze ştirea.
Concret, televiziunea este învinuită că a difuzat ştiri false pentru a provoca haos în ţară, ceea ce ar fi permis revenirea la putere a lui Ben Ali. Evoluţia evenimentelor îi îngrijorează pe salariaţii postului.
Televiziunea şi-a întrerupt emisia, iar la reluare a difuzat un interviu cu o victimă a represiunii orchestrate de fostul preşedinte.