Antena 3 CNN Externe Replica Regelui Spaniei către preşedintele venezuelean, sonerie de mobil (AUDIO)

Replica Regelui Spaniei către preşedintele venezuelean, sonerie de mobil (AUDIO)

Replica Regelui Spaniei către preşedintele venezuelean, sonerie de mobil <font color=red>(AUDIO)</font>
20 Noi 2007   •   11:40

Replica regelui Juan Carlos al Spaniei către preşedintele venezuelean Hugo Chavez a devenit deja celebră, fiind rostită mai nou şi sub formă de sonerie de telefon mobil în Spania. 500.000 de oameni au downladat de pe internet soneria care reproduce spusele lui Juan Carlos, iar companiile au încasat deja 1,5 milioane de euro. ?Porque no te callas??(De ce nu taci din gură?) i-a spus oficialul spaniol preşedintelui Venezuelei sâmbăta trecută, la încheierea summit-ului ibero-american din Chile. Chavez a adus o serie de acuze grave oficialilor spanioli, calificându-l pe Jose Maria Aznar, fostul premier spaniol, drept fascist.

Studenţi din Venezuela, care militează împotriva lui Chavez au descărcat la rândul lor soneria spanioală. ?Este o replică pe care multă lume şi-ar dori să o dea preşedintelui Chavez?, spune un student în vârstă de 21 de ani din Caracas, care vede soneria ca o formă de protest.

Companiile care comercializează soneria au folosit vocea unui actor, pentru nu risca să fie acţionate în judecată de repreznetanţii regelui Juan Carlos.

Înafară de soneria pentru telefonul mobil, replica lui Juan Carlos a apărut şi în alte formate, ca tricouri personalizate sau căni.

Disputa verbală dintre cei doi a aprins spiritele şi în lumea virtuală, astfel încât, la scurt timp după acest incident, pe YouTube au apărut numeroase filmuleţe sau scenete amuzante.

ASCULTAŢI SONERIA "Porque no te callas?"

JUAN CARLOS CĂTRE CHAVEZ: "Porque no te callas?"

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close