Antena 3 CNN Externe Regina Elisabeta a fost sfătuită de medici să renunțe la alcool

Regina Elisabeta a fost sfătuită de medici să renunțe la alcool

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost sfătuită de medici să renunțe la alcool. Aceștia i-au recomandat să consume alcool doar ocazional, pentru a-și menține sănătatea și a fi în formă maximă la evenimentele importante din următoarea perioadă.

Regina Elisabeta
Sursa foto: Twitter/KLUV987
de Alexandra Ionescu    |    15 Oct 2021   •   17:50

Deși are o stare de sănătate bună, regina Elisabeta merge cu bastonul. Moartea Prințului Philip a afectat-o extrem de tare. Regina Elisabeta și-a revenit însă și pare plină de energie și entuziasm la evenimentele la care participă.

Faptul că regina Elisabeta a II-a obișnuia să se delecteze cu o băutură obținută din gin, Dubonnet și lămâi, pe care o consuma înainte de cină, nu este niciun secret pentru nimeni. Acum, însă, ajunsă la 95 de ani, medicii i-au recomandat să renunțe la acest obicei.

La cină, regina obișnuiește să bea un pahar de vin dulce, iar înainte de culcare un pahar de șampanie.

Anul trecut, regina Elisabeta și-a lansat propria marcă de gin, realizat din frunzele care se găsesc în curțile de la Palatul Buckingham. Băutura costă 40 de lire și se livrează doar pe teritoriul Marii Britanii.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close