Antena 3 CNN Externe Reacţia talibanilor după ce prinţul Harry a dezvăluit că a ucis 25 de inamici în Afganistan | "Să vină în Afganistan dacă este bărbat"

Reacţia talibanilor după ce prinţul Harry a dezvăluit că a ucis 25 de inamici în Afganistan | "Să vină în Afganistan dacă este bărbat"

Talibanii îl critică pe "perdantul cu gura mare”, prințul Harry, după ce a dezvăluit că a ucis 25 de inamici în Afganistan.

comandant talibani printul harry
Reacţia talibanilor după ce prinţul Harry a dezvăluit că a ucis 25 de inamici în Afganistan | "Să vină în Afganistan dacă este bărbat" Sursa foto: Daily Mail | Hepta Bestimage / CBS
de Ştefan Petrică    |    06 Ian 2023   •   18:41

Membrii talibanilor și-au exprimat furia față de prințului Harry că ar fi ucis 25 de "piese de șah” în timpul celei de-a doua desfășurări în Afganistan, potrivit Daily Mail.

În memoriile sale, Ducele de Sussex, spune că nu s-a gândit la cei uciși "ca la oameni”, ci la "piesele de șah”.

Islamiștii spun că prinţul Harry este "nebun” și că "piesele de șah” guvernează acum după ce el "a fugit la palatul bunicii sale”.

Tot aceştia au susținut că, în timp ce luptătorii lor sunt cei mai buni învingători ai conflictului, Harry se luptă să își mențină un loc în Familia Regală.

Reacționând la afirmația lui Harry de 25 de ucideri, comandantul taliban Molavi Agha Gol a spus că "Noi suntem încă aici, conducând, dar el a fugit la palatul bunicii sale. Este un mare ratat care a încercat să atragă atenția”.

"Este un învins și îi este frică să meargă într-o zonă de luptă. Am făcut istorie dându-l pe el și armata lui afară din țara noastră și ar trebui să fie foarte supărat pentru asta", a mai spus comandantul taliban.

Molavi Agha Gol l-a provocat pe Ducele de Sussex spunându-i să vină din nou în Afganistan.

"Dacă este un bărbat adevărat și nu un învins nenorocit, să vină din nou în Afganistan”, a spus Molavi Agha Gol.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close