Antena 3 CNN Externe "Am crezut că este o glumă" | Un român a ajuns cunoscut în Spania, după ce a devenit tată de tripleţi | Copiii reprezintă al doilea caz de acest gen la spitalul din Vigo

"Am crezut că este o glumă" | Un român a ajuns cunoscut în Spania, după ce a devenit tată de tripleţi | Copiii reprezintă al doilea caz de acest gen la spitalul din Vigo

Un român stabilit în Vigo, Spania a devenit tată de tripleți, un fenomen destul de rar, în acea zonă, cu o probabilitate de 1 la 10.000 de sarcini. Şi deşi vestea a venit ca un şoc, a fost primită cu bucurie de familie, dar şi de comunitate.

BeFunky-collage - 2023-11-23T221650.731
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    23 Noi 2023   •   23:03

Deşi a venit în Vigo, Spania, pentru un contract de şase luni, Gabriel a decis să continue să lucreze în domeniul naval. Cu timpul s-a adaptat şi cu limba, dar şi cu obiceiurile de acolo, pe care le consideră diferite de cele de acasă.

Pe 26 septembrie viaţa lui Gabriel a luat o nouă dimensiune. A devenit tata de tripleți, o veste care l-a şocat şi l-a bucurat deopotrivă.

Nașterea de triplați este considerată un eveniment rar la spitalul din orașul Vigo (Spania), iar românul a recunoscut că prima dată a crezut că este o glumă.

"Când mi-au spus la ecografie că sunt trei am crezut că e o glumă. La spital m-au întrebat dacă avem gemeni în familii până la cinci generații, dar nu avem”, a mai spus bărbatul român, potrivit publicației atlantico.net, care a făcut public cazul său.

Copiii, Gabriel, Alanna și Artai, care au avut fiecare câte două kilograme la naștere și au măsurat 47 cm, sunt al doilea caz de tripleți născuți în acest an la spitalul din Vigo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mama tripleților, Miriam, în vârstă de 34 de ani, este la prima naștere. Ea lucrează ca ospătar și se pregătește să se întoarcă la muncă după perioada de concediu maternal.

"Vom avea nevoie de ajutorul familiei”, a spus Miriam, notează jurnalemigrant.com

La plecarea din spital, familia a primit un cadou de la Amazon, constând în body-uri și articole de igienă, inclusiv scutece și șervețele umede.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close