Antena 3 CNN Externe Reacţia lui Netanyahu după ce Hezbollah a trimis dronele să-i atace casa: „Vor plăti un preț mare"

Reacţia lui Netanyahu după ce Hezbollah a trimis dronele să-i atace casa: „Vor plăti un preț mare"

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului
Benjamin Netanyahu, premierul Israelului. Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    19 Oct 2024   •   21:31

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, a catalogat încercarea de atac cu drone asupra casei sale drept o „eroare gravă”, şi a avertizat că Iranul și aliații săi „vor plăti un preț mare”, scrie The Guardian. 

Într-o declarație video, făcută sâmbătă, Benjamin Netanyahu a spus, în timp ce se plimba printr-un parc, purtând ochelari de soare și un tricou polo de culoare neagră că: „Încercarea de asasinare a mea și a soției mele din partea Hezbollah, un proxy al Iranului, a fost o eroare gravă.”

Netanyahu a promis că Iranul și aliații săi „vor plăti un preț mare”.

„Acum două zile l-am eliminat pe Yahya Sinwar (n.r lider Hamas), creierul din spatele criminalilor care ne-au decapitat bărbații, ne-au violat femeile şi ne-au ars bebelușii de vii. L-am eliminat şi acum ne continuăm lupta cu ceilalți pioni teroriști ai Iranului. Vom câştiga acest război", a mai spus Netanyahu.

Un purtător de cuvânt al lui Netanyahu a confirmat că o dronă a fost lansată asupra locuinţei premierului israelian, din nordul Cezareei. Prim-ministrul și soția sa, Sara, nu se aflau acasă în acel moment.

×
Parteneri
x close