Antena 3 CNN Externe Rachida Dati, acuzată că a lansat zvonurile despre căsnicia lui Sarkozy

Rachida Dati, acuzată că a lansat zvonurile despre căsnicia lui Sarkozy

Rachida Dati, acuzată că  a lansat zvonurile despre  căsnicia lui Sarkozy
02 Apr 2010   •   11:08

Fosta vedetă a cabinetului francez -Rachida Dati nu se mai bucură de serviciile echipei de securitate după ce a fost bănuită că a lansat zvonurile despre problemele conjugale ale preşedintelui Nicolas Sarkozy.

Presa susţine că preşedintele crede că fostul său ministru al Justiţiei, acum europarlamentar, a început să vorbească că soţia sa are o relaţie cu cântăreţul Benjamin Biolay, în timp ce el s-ar vedea cu ministrul mediului Chantal Jouanno.
Rachida Dati a fost lăsată acum fără limuzina sa cu şpfer şi cei trei bodyguarzi.

Sarkozy a respins acuzaţiile de adulter ca ?idioţenii?, dar presa susţine că doreşte să afle cine este în spatele bârfelor. El a luat deja măsuri de răzbunare contra domnişoarei Dati, 44 de ani, în noaptea când partidul său de dreapta UMP a înregistrat un eşec la alegerile regionale din 14 martie. Atunci, Dati a apărut la France 2 pentru a-i critica strategia. Publicaţiile susţin că aceasta plus bănuiala că ar lansa zvonuri despre el l-a determinat să îi retragă ?într-o oră? limuzina cu şofer şi bodyguarzii.

Dati a recunoscut că a fost privată de luxul anterior, dar îl bănuieşte pe ministrul de Interne, unul din cei mai vechi duşmani ai săi, că ar fi dat ordinul.

Dati a făcut istorie în 2007, când Sarkozy a făcut-o prima femeie musulman care ocupă o poziţie ministerială.
În cele din urmă, liderul francez s-ar fi săturat de imaginea sa de adeptă a haute couture şi speculaţiile privind viaţa amoroasă, şi a concediat-o. Totuşi, i-a oferit un post de europarlamentar.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolas Sarkozy
Cele mai noi știri
Parteneri
x close