Antena 3 CNN Externe Scandal în SUA, după ce o realizatoare Fox News a spus că soția lui Joe Biden nu trebuia să-l lase să candideze din cauza "stării mintale"

Scandal în SUA, după ce o realizatoare Fox News a spus că soția lui Joe Biden nu trebuia să-l lase să candideze din cauza "stării mintale"

Secretarul de presă al Primei Doamne a SUA așteaptă ca realizatorii unui program Fox News să prezinte scuze, după afirmațiile făcute la adresa lui Jill și Joe Biden.

Joe Biden Jill Biden
Sursa foto: hepta
de Adrian Iclozan    |    24 Aug 2021   •   13:52

Rachel Campos-Duffy, co-prezentatoarea Fox & Friends este cea care a făcut comentariile, la finalul unei dezbateri despre popularitatea în scădere a președintelui Biden și haosul care domină situația de la Kabul.

"Când te uiți la ce face rău Americii, la lipsa de leadership și te întrebi cine poartă răspunderea pentru faptul că cineva atât de incompetent și, să fim cinstiți, cu o condiție mintală atât de precară, a ajuns în această poziție (...) ca soție de politician, nu pot decât să-mi îndrept privirile către Jill Biden", a spus Campos-Duffy.

Campos-Duffy este soția fostului congresman de Wisconsin, Sean Duffy, care lucrează, la rândul său, pentru Fox News.

"Nu știe nimeni mai bine decât Jill Biden care este starea sa de spirit. Și, dacă mă întrebați, cel mai patriotic lucru pe care Jill Biden putea să-l facă era să nu-și lase soțul să candideze, în starea mintală în care se află. Cred că și ea a dezamăgit țara", a continuat realizatoarea Fox News.

"Este dezgustător. Rachel Campos-Duffy și Fox News știu mai bine. Pot mai bine și cei care îi urmăresc merită mai bine. Sper că îi vor prezenta scuze Primei Doamne și vor lăsa acest tip de discurs la coșul de gunoi, unde-i este locul", a scris pe Twitter Michael La Rosa, secretarul de presă al lui Jill Biden.

Daily Mail notează că, potrivit unui sondaj al Rasmussen Reports realizat printre "votanții probabili" din SUA, 52% dintre american spun că nu au încredere că Joe Biden este apt să fie președinte iar 41% declară că "nu au deloc încredere".

Doar 46% dintre participanții la sondaj și-au exprimat încrederea în capacitatea lui Biden de a conduce țara.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close