Antena 3 CNN Externe Putin va preda Rusia omului pe care el însuşi l-a ales

Putin va preda Rusia omului pe care el însuşi l-a ales

Putin va preda Rusia omului pe care el însuşi l-a ales
03 Mar 2008   •   07:50
Dimitri Medvedev a obţinut 70,23 la sută din voturi ruşilor, potrivit rezultatelor date publicităţii de Comisia Electorală Centrală, după numărarea a 99,45 la sută din voturi. Alegerile prezidenţiale de duminică din Rusia nu au adus nimic surprinzător, ele urmărind întocmai planul întocmit iniţial de Vladimir Putin. Aliatul său, Dimitri Medvedev a fost votat cu o majoritate zdrobitoare, iar actualul preşedinte va fi numit, în curând, premier. Vladimir Putin este mulţumit că va preda Rusia omului pe care el însuşi l-a ales.

Dimitri Medvedev lucrează alături de Vladimir Putin încă din anii '90. Pe parcursul timpului, el a preluat de la mentorul său, atât ideile politice, cât şi felul acestuia de a vorbi sau de a merge. Încă dinainte ca Medvedev să fie învestit în funcţie, lumea vorbeşte de faptul că tot Putin este acela care va conduce în continuare Rusia. Pe Medvedev nu pare să-l deranjeze însă acest lucru.

"Elementele aflate în programul meu politic ar putea fi interpretate în diverse feluri, dar mie mi se pare că este o continuare directă a ceea ce a realizat şi realizează preşedintele Putin", spune Medvedev.

Şi în ceea ce priveşte politica externă, Medvedev doreşte să păstreze tot linia trasată de Putin în cele două mandate ale acestuia.

Dimitri Medvedev va fi învestit în funcţie pe 7 mai. Imediat după aceea, Vladimir Putin va fi numit premier şi va forma Guvernul care va conduce Rusia în următorii 4 ani.

Noul preşedinte rus este tânăr, ascultă muzică rock şi practică yoga. Cam aşa poate fi creionat, în câteva cuvinte, noul preşedinte rus. Spune că va continua ideile prietenului său Vladimir Putin, dar Medvedev aduce cu el un suflu proaspăt în viaţa politică de la Kremlin -

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close