Antena 3 CNN Externe Puiul de dromader Jamila, vedeta Grădinii Zoologice din Berlin

Puiul de dromader Jamila, vedeta Grădinii Zoologice din Berlin

Puiul de dromader Jamila, vedeta Grădinii Zoologice din Berlin
08 Apr 2009   •   17:25

Cel mai tânăr locuitor al Grădinii Zoologice din Berlin atrage mii de vizitatori. Este vorba despre Jamila, un pui de dromader care s-a născut săptămâna trecută. Mama, Yasmine, şi fiica, Jamila, s-au bucurat de soarele de afară şi i-au lăsat pe jurnalişti să le fotografieze şi să le filmeze în voie. Puiul de dromader a arătat că ştie să se poarte ca o adevărată vedetă şi chiar s-a apropiat, de mai multe ori, de cei care îl fotografiau.

Puiul s-a născut fără complicaţii şi este foarte sănătos şi voios. ?Dromaderul s-a născut fără complicaţii. Din fericire, nu am avut multe probleme cu puiul, nu a avut o poziţie defectuoasă la naştere sau nimic de acest gen. De obicei, nu avem asemenea probleme cu dromaderii. Majoritatea mamelor dromader se folosesc de liniştea nopţii şi dimineaţa găsim puiul?, a declarat unul dintre îngrijitori.

Îngrijitorii de la zoo tratează noul venit cu cea mai mare atenţie, dar Jamila nu este deloc pretenţioasă. ?Bineînţeles că îngrijitorii de la zoo verifică dacă puiul bea suficientă apă în primele zile de viaţă. Există cazuri în care puii de dromader sunt un pic mai zăpăciţi, dar, când vedem că puiul bea apă, iar mama e liniştită, precum Yasmine. Nu prea avem altceva de făcut decât să ne bucurăm văzându-l cum creşte.?

Mama dromader a mai născut alţi patru pui înainte de Jamila.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close