Antena 3 CNN Externe Prințul William: ”Răspândim coronavirus... Scuze!!”

Prințul William: ”Răspândim coronavirus... Scuze!!”

”Răspândim coronavirus, scuze!” a fost o glumă pe care prințul William a făcut-o cu paramedicii irlandezi aseară, la o recepție organizată de ambasadorul Marii Britanii.

Prințul William: ”Răspândim coronavirus... Scuze!!”
Sursa foto: Facebook/ Kate Middleton
04 Mar 2020   •   11:09

Gluma a fost făcută în contextul în care Ducele de Cambridge este de părere că mult prea multe persoane se panichează ”că vor muri”, în ciuda faptului că au ”doar o tuse”. 

În timpul unei vizite istorice de  3 zile în Irlanda, ducele a declarat că ia aminte la toate măsurile de protecție împotriva coronavirusului, însă va continua să se întâlnească cu oamenii, ca de obicei. 

Cuplul William și Kate au întâlnit și au dat mâna cu zeci de persoane în prima zi a turului, ținând cont însă de toate sfaturile de prevenție primite. 

O sursă regală a declarat că aseară cuplul a primit recomandări de la Departamentul de Sănătate din Anglia și că vizita va decurge, deocamdată, fără măsuri suplimentare. 

Regina Angliei a putut fi observată ieri, pentru prima dată, purtând mănuși pentru a prezenta onorurile în timpul unei ceremonii de investitură, scrie Daily Mail. 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close