Antena 3 CNN Externe Prințul Andrew, omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a: ”Mami, dragostea ta, compasiunea ta, grija ta, le voi prețui pentru totdeauna”

Prințul Andrew, omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a: ”Mami, dragostea ta, compasiunea ta, grija ta, le voi prețui pentru totdeauna”

Prințul Andrew, cel de-al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a, a adus un omagiu emoționant mamei sale, duminică, spunând că va prețui pentru totdeauna dragostea, compasiunea, grija și încrederea ei.

printul andrew omagiu emotionant regina elisabeta
Prințul Andrew, omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a: ”Mami, dragostea ta, compasiunea ta, grija ta, le voi prețui pentru totdeauna” Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    18 Sep 2022   •   20:18

Adresându-și declarația către ”mami, mama și Majestatea Voastră”, reflectând cele trei roluri pe care a spus că regina Elisabeta a II-a le-a îndeplinit în timpul domniei sale de 70 de ani, Andrew, Ducele de York, a spus că îi va fi dor de ”perspectivele, sfaturile și umorul” ei.

”Mami, dragostea ta pentru un fiu, compasiunea ta, grija ta, încrederea ta le voi prețui pentru totdeauna”, a spus el, citat de Reuters.

Prințul Andrew, despre care se spunea că era fiul preferat al Reginei, a căzut din grație, a fost deposedat de titlul de ”Alteță Regală” și a fost îndepărtat din îndatoririle regale din cauza unui scandal legat de prietenia sa cu finanțatorul american Jeffrey Epstein, un infractor sexual condamnat, și a unei acuzații de agresiune sexuală asociată.

El nu a fost acuzat de nicio infracțiune și a negat orice faptă greșită, dar a plătit pentru a soluționa un caz civil din SUA.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close