Antena 3 CNN Externe Prințul William a fost surprins trecând de la agonie la extaz, în timpul meciului Anglia-Elveția de la EURO 2024

Prințul William a fost surprins trecând de la agonie la extaz, în timpul meciului Anglia-Elveția de la EURO 2024

New Project (82)
Prințul William a trecut prin toate stările în timpul meciului Anglia-Elveția de la EURO 2024. Sursă Foto: Profimedia Images
de Andreea Ştefan    |    07 Iul 2024   •   16:30

Prințul William a fost prezent sâmbătă seara pe Dusseldorf Arena, unde a trăit intens emoțiile meciului Anglia-Elveția din cadrul EURO 2024.

În imagini, prințul William a fost surprins bucurându-se, aplaudând, discutând cu cei de lângă el și enervându-se la fazele meciului.

Selecționata Angliei s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins Elveția cu 5-3 la loviturile de departajare, sâmbătă, pe Dusseldorf Arena, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 1-1), atât după 90 de minute, cât și după prelungiri.

În semifinale, Anglia va înfrunta Olanda, care a câștigat partida cu Turcia. De asemenea, Spania și Franța s-au calificat în semifinale și vor fi adversare.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close