Antena 3 CNN Externe Suspectul atacului armat de la metroul din New York a fost arestat de polițiștii americani | Primele imagini cu bărbatul

Suspectul atacului armat de la metroul din New York a fost arestat de polițiștii americani | Primele imagini cu bărbatul

Suspectul atacului armat de la metroul din Brooklyn a fost arestat de oamenii legii. Au apărut și primele imagini cu bărbatul. Acesta apare pe înregistrările camerelor de supraveghere.

suspectul atacului armat de la metroul din New York
Primele imagini cu suspectul atacului armat de la metroul din New York Sursa foto: Cbsnews.com
de Cerasela Stafie    |    13 Apr 2022   •   21:16

Update, ora 21:16: Suspectul atacului armat de la metroul din Brooklyn, Frank James, a fost arestat de poliția din New York cu câteva momente în urmă.

Știre inițială, ora 20:16: CBS New York a obținut o înregistrare video de supraveghere care pare să-l arate pe suspectul Frank James în drumul său către atac. Videoclipul arată un bărbat, purtând o vestă reflectorizantă, ducând un bagaj. Bărbatul se potrivește cu descrierea suspectului pe care îl caută poliția.

Bărbatul, care a fost considerat anterior o „persoană de interes” în atacul armat de marți de la metrou din Brooklyn, New York, este acum considerat suspectul principal, a declarat primarul Eric Adams miercuri dimineață.

Poliția îl caută pe Frank James, în vârstă de 62 de ani, de când a descoperit că închirierea unei dubă U-Haul are legătură cu respectivul atentat. La fața locului a fost găsită cheia dubei, închiriată în Philadelphia.

”Căutăm să stabilim dacă are vreo legătură incidentul”, a spus șeful detectivilor NYPD, James Essig. Departamentul de Poliție din New York (NYPD) a cerut ”oricui care are informații despre locul în care se află” să sune la o linie telefonică specială.

Zece persoane au fost împușcate și rănite în atac, iar peste o duzină au suferit alte răni.

×
Subiecte în articol: atac armat New York metrou suspect
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close