Antena 3 CNN Externe Prieten până la moarte: Un câine şi-a salvat stăpânul din incendiu şi a ars de viu

Prieten până la moarte: Un câine şi-a salvat stăpânul din incendiu şi a ars de viu

Prieten până la moarte: Un câine şi-a salvat stăpânul din incendiu şi a ars de viu
02 Noi 2011   •   15:35

Un bărbat din statul american Georgia este în viaţă în ziua de azi datorită actului eroic al celui mai bun prieten al său. Scott Dunn se simţea rău şi a adormit pe canapea lângă câinele său. Când s-a trezit cu boxerul de trei ani şi jumătate, Duncan, lătrând la el în jurul orei 03.30 dimineaţa, Dunn a crezut că Duncan vrea să iasă afară, însă când a deschis ochii mai bine a văzut că era înconjurat de fum şi a realizat că ceva nu era în regulă.

"Duncan era lângă mine când am adormit şi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că mă lovea şi lătra la mine. În mod normal, asta însemna că voia afară, dar când m-am trezit am realizat că în jurul nostru era numai fum", a declarat Dunn pentru un cotidian local.

Dunn a pus mâna pe chei şi s-a dus spre maşină, ţinându-l pe Duncan de zgardă. Când a ajuns însă la vehicul a realizat că nu mai avea câinele cu el şi că ţinea în mână o zgardă goală. Deşi a vrut să se ducă înapoi în casă să îşi ia patrupedul, Dunn a declarat apoi pentru Atlanta Journal că vecinii săi l-au convins să nu facă acest lucru.

Duncan a fost găsit în patul lui Dunn după ce pompierii au reuşit să stingă focul. "Ăsta e băiatul meu. Mi-a salvat biaţa, dar nu am putut să îi returnez favoarea. Era prea cald, nu am mai putut să intru înapoi", a spus Dunn.

 
 
 
window.onload=WorldNowRenderEmbedVideoPlayer
 
window.onload=WorldNowRenderEmbedVideoPlayer

×
Subiecte în articol: caine incendiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close