Antena 3 CNN Externe Preşedintele Franţei NEAGĂ relaţia amoroasă cu actriţa Julie Gayet

Preşedintele Franţei NEAGĂ relaţia amoroasă cu actriţa Julie Gayet

Preşedintele Franţei NEAGĂ relaţia amoroasă cu actriţa Julie Gayet
Foto: euspeak.eu/ exposay.com
10 Ian 2014   •   23:14

Preşedintele francez Francois Hollande neagă că ar avea o relaţie amoroasă cu Julie Gayet şi ameninţă că va acţiona în instanţă revista defăimătoare. În urma declaraţiilor liderului de la Palatul Elysee, tabloidul francez a anunţat că intenţionează să renunţe la reportaj.

Jurnaliştii francezi spun că preşedintele are întâlniri nocturne cu actriţa în vârstă de 41 de ani, pe care ar fi cunoscut-o atunci când aceasta a jucat într-unul dintre clipurile sale de campanie.
 
Actriţa l-ar fî întâlnit pe liderul de la Elysee în timpul campaniei sale pentru alegerile prezidenţiale, când a realizat un clip electoral pentru Hollande.

De când a fost ales în funcţie, Hollande locuieşte la Elysee cu jurnalista Valerie Trierweiler, femeia pentru care a părăsit-o pe mama copiilor săi, Segolene Royale.

Electoratul nu pare însă foarte interesat de această nouă poveste de dragoste a preşedintelui, şi asta pentru că francezii au fost mereu toleranţii cu infidelităţile liderilor lor. Jacques Chirac era cunoscut pentru aventurile sale amoroase, iar Francois Mitterand a avut o amantă în toată perioada în care a fost la putere, cu care a avut şi un copil.


×
Subiecte în articol: francois hollande Franta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close