Antena 3 CNN Externe Preşedintele Cehiei recunoaşte: Mi-am înşelat soţia cu o stewardesă

Preşedintele Cehiei recunoaşte: Mi-am înşelat soţia cu o stewardesă

Preşedintele Cehiei recunoaşte: Mi-am înşelat soţia cu o stewardesă
08 Apr 2008   •   12:08

Vaclav Klaus, preşedintele Cehiei, a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală cu o însoţitoare de zbor, în vârstă de 28 de ani, deşi este însurat şi are un copil adult. Şeful de stat, în vârstă de 66 de ani, a făcut această dezvăluire după ce mai multe ziare din Cehia au publicat poze cu el şi Petra Bednarova. Cei doi au fost fotografiaţi când se urcau în limuzina prezidenţială, pentru a părăsi un hotel de lux din Praga, unde se pare că petrecuseră noaptea împreună.

Vaclav, părăsind hotelul alături de Petra

Conform cotidianul britanic Telegraph, Klaus a recunoscut că respectivele fotografii ?nu erau trucate şi nici rezultatul unei coincidenţe?. Întrebat cum va explica ?aventura? partenerei sale de viaţă din ultimii 40 de ani, Livia Klausova, preşedintele a spus: ?Nu am cum să explic. Şi nici nu mă aştept la înţelegere pentru aşa ceva?.

Totuşi, Vaclav Klaus nu a dorit să răspundă zvonurilor cum că Bednarova ar fi însărcinată. Altfel, preşedintele se pare că are o slăbiciune pentru tinerele stewardese. În 2002, el a fost implicat într-o relaţie cu Klara Lohniska, o studentă de 24 de ani şi, de asemenea, însoţitoare de zbor.

Economist de profesie, Klaus a câştigat pentru prima oară alegerile prezidenţiale în 2003 şi a fost reales luna trecută. Între 1992 şi 1997 a servit ca premier şi are meritul de a fi transformat în bine economia post-comunistă a ţării sale.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close