Antena 3 CNN Externe Joe Biden s-a blocat în timpul unei conferințe. Este al treilea incident în doar câteva zile

Joe Biden s-a blocat în timpul unei conferințe. Este al treilea incident în doar câteva zile

Biden
Joe Biden s-a blocat în timpul unei conferințe. Este al treilea incident în doar câteva zile
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2024   •   17:02

Cel mai vârstnic președinte din istoria Statelor Unite, Joe Biden, s-a blocat în timpul unei conferințe, cu o săptămână înainte de prima dezbatere de adversarul său Donald Trump. Liderul de la Casa Albă, în vârstă de 81 de ani, a fost recent protagonistul altor două momente similare.

„Mulțumesc tuturor membrilor Congresului și Securității Interne. Secretarul... Nu sunt sigur... Eu.. o să o duc la capăt. Secretarul Marcos”, au fost vorbele spuse de Joe Biden, în timpul conferinței.

Președintele american Joe Biden devine tot mai des protagonistul unor astfel de momente. Săptămâna trecută, liderul de la Casa Albă a fost surprins uitându-se în gol pe scena unei strângeri de fonduri din Los Angeles. Pentru a-l scoate din derută, fostul președinte Barack Obama l-a apucat de mână până la ieșirea de pe scenă. 

Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, a fost confuz și la Summitul G7 din Italia, unde premierul Giorgia Meloni l-a tras în poza de grup, după ce acesta s-a îndepărtat de grup și părea confuz cu privire la ce trebuie să facă.

Imaginile care îi îngrijorează pe susținătorii democratului Joe Biden vin înainte de prima dezbatere pe care liderul de la Casa Albă o va avea cu adversarul său republican din cursa prezidențială, Donal Trump, programată pe 27 iunie. 

Biden spune că nu îl va graţia pe fiul său Hunter, găsit vinovat de deţinere ilegală de armă

Preşedintele american Joe Biden a dat asigurări joi că nu îl va graţia pe fiul său Hunter, găsit vinovat de un tribunal penal federal pentru deţinere ilegală de armă de foc, pe fondul dependenţei de droguri, relatează AFP, potrivit agerpres.ro.

„Nu”, a răspuns Joe Biden la întrebarea unui jurnalist, la o conferinţă de presă la summitul G7 din Italia. 

„Nu-l voi graţia”, a adăugat el, precizând că nici nu va comuta pedeapsa la care fiul său va fi condamnat.

Găsit vinovat de un juriu că a minţit în documentele necesare achiziţionării unui revolver în octombrie 2018, Hunter Biden, de 54 de ani, riscă, teoretic, până la 25 de ani de închisoare, dar ar putea fi decisă şi o pedeapsă alternativă.

Acest fost avocat şi om de afaceri, în prezent pictor, a fost judecat de un tribunal din Wilmington, pentru că a minţit cu privire la consumul său de droguri atunci când a cumpărat un revolver de tip Colt Cobra dintr-un magazin de arme pe 12 octombrie 2018.

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion
x close