Antena 3 CNN Externe Premierul Poloniei cere reintroducerea pedepsei cu moartea: ”Copiii trebuie protejați de monștri! Pedepsele sunt mult prea mici”

Premierul Poloniei cere reintroducerea pedepsei cu moartea: ”Copiii trebuie protejați de monștri! Pedepsele sunt mult prea mici”

Premieru Poloniei, Mateusz Morawiecki, cere reintroducerea pedepsei cu moartea, asta după ce un băiat a fost torturat până când a murit.

de Andreea Ştefan    |    11 Mai 2023   •   09:17

Conform presei internaţionale, premierul şi-a exprimat dorinţa pentru reintroducerea pedepsei cu moartea în cazurile în care crimele comise au fost extrem de brutale.

”Închisoarea este locul unde degenerații rănesc cei mai slabi oameni. Pedeapsa trebuie să fie severă, descurajantă și adecvată acțiunii! Și copiii trebuie protejați într-un mod special!

Pedepsele pentru cei mai răi degenerați sunt mult prea mici. Ce fel de lume este, când mergi la închisoare pentru torturarea unui copil pentru mai puțin de fraudă? Acesta este motivul pentru care susțin personal readucerea pedepsei cu moartea pentru cei mai violenți infractori!

Să fie clar: doar un monstru este capabil să facă rău, și un rău atât de teribil, unui copil nevinovat! Și copiii trebuie protejați de monștri!

Citește și: "Să putrezească în iad!" | Mărturia dramatică a tatălui care și-a înmormântat fiica din cauza soțului ei

Locul unor astfel de agresori nu este doar in închisoare, ci si pentru crime comise cu atâta cruzime, cu atâta premeditare sunt personal in favoarea celui mai inalt nivel de pedeapsa - pedeapsa cu moartea.

Nu privim pasiv, reacționăm rapid și rafinam rețetele care o necesită. Pe 9 martie, Sejm Rzeczypospolitej Polskiej a votat un amendament la Legea privind violența anti-domestică, acesta intră în vigoare pe 22 iunie.

Dorim să consolidăm puternic funcționarea articolului 207 din Codul Penal și am emis și o astfel de recomandare Ministerului Justiției.

Penalitățile sunt prea mici astăzi! Pedeapsa ar trebui să fie mult mai mare pentru astfel de monștri care sunt capabili nu doar să distrugă viața unei alte ființe umane, să distrugă viața unui copil fără apărare, dar și să o facă calculată, cu premeditare.

Gata cu amorțeala, destul cu privitul printre degete la violență! Măsura dezvoltării noastre ca societate este atitudinea față de copiii noștri și viitorul pe care îl vom asigura!”, a transmis premierul Poloniei într-o postare pe Facebook.

Miejsce zwyrodnialców krzywdzących najsłabszych jest w więzieniu. Kara musi być surowa, odstraszająca i adekwatna do...

Publicată de Mateusz Morawiecki pe Miercuri, 10 mai 2023

Premierul a mai cerut reintroducerea pedepsei capitale şi la începututl acestui an, în cadrul unei conferinţe.

×
Subiecte în articol: Polonia pedeapsa cu moartea
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close