Antena 3 CNN Externe Povestea dramatică a unei mame care a renunțat la propria viață pentru a-și naște copilul. Femeia a refuzat să facă chimioterapie

Povestea dramatică a unei mame care a renunțat la propria viață pentru a-și naște copilul. Femeia a refuzat să facă chimioterapie

O mamă din Italia a refuzat să facă chimioterapie pentru a-și putea aduce pe lume copilul sănătos, cu prețul vieții. Femeia a murit la scurt timp după naștere.

New Project (17)
Povestea dramatică a unei mame care a renunțat la propria viață pentru a-și naște copilul. Femeia a refuzat să facă chimioterapie Sursa foto: fanpage.it
de Ioana Mircea    |    15 Mar 2023   •   22:02

Anna Evgrafova este mama de origine rusă care a ales să își dea viața pentru copilul ei. Femeia locuia în Italia și era coafeză de profesie. 

Aici l-a cunoscut pe Riccardo și au încercat împreună să întemeieze o familie. Anna a rămas însărcinată pentru a treia oară când a aflat că trupul său este mâncat de un cancer agresiv.

Cu toate acestea, femeia a refuzat să renunțe la copil și a vrut să își ducă sarcina la capăt cu prețul vieții. Astăzi, bebelușul său are 6 luni. Acasă o mai așteptau doi băieți, unul în vârstă de 17 ani și celălalt de 3 ani.

Din păcate după ultima naștere, starea de sănătate a Annei s-a înrăutățit treptat, din august 2022 și până acum în martie. Femeia s-a stins din viață luni.

Citește și: Cum a încercat o femeie din Italia să obțină un pașaport pentru bebelușul pe care încă nu-l născuse

Ulterior, pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanțe. „Nu voi uita niciodată discreția și finețea ta... de atâtea ori văzându-te dansând sau întâlnindu-te pe stradă m-am gândit în sinea mea: „ce femeie frumoasă!”, a scris cineva, potrivit fapage.it.

×
Subiecte în articol: Italia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close