Antena 3 CNN Externe Povestea de dragoste care a ieşit la iveală după Cupa Mondială : "Fără o femeie așa de grozavă alături, ar fi fost mult mai dificil”

Povestea de dragoste care a ieşit la iveală după Cupa Mondială : "Fără o femeie așa de grozavă alături, ar fi fost mult mai dificil”

Odată cu victoria emoționantă a sud-americanilor, au ieșit la iveală sute de povești care încă nu fuseseră descoperite.

 Alejandro Papu Gómez Linda Raff.
Povestea de dragoste care a ieşit la iveală la Cupa Mondială : "Fără o femeie așa de grozavă alături, ar fi fost mult mai dificil” Sursa foto: Twitter | Ariel Di Doménico
de Ştefan Petrică    |    20 Dec 2022   •   10:57

Una dintre poveşti îl are în prim-plan pe Alejandro Papu Gómez , mijlocaș care a prins 109 minute pentru Argentina în Qatar. A fost titular în meciurile cu Arabia Saudită și Australia, după care a rămas pe banca de rezerve, potrivit sport.ro

Fotbalistul s-a pozat cu trofeul Cupei Mondiale alături de soţia sa, arhitecta Linda Raff.

Cei doi se cunosc din 2006, pe când erau elevi de liceu. În 2020, soţia fotbalistului a publicat pe rețelele de socializare o fotografie de la începutul relației lor, când cei doi mâncau un sandwich, pe iarbă, undeva pe malul apei.

„Dacă ea a fost lângă tine când nu aveai nimic, merită să fie acolo acum, când ai totul”, a scris un argentinian, pe Twitter.

×
Subiecte în articol: Cupa Mondială 2022
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close