Antena 3 CNN Externe Portret de familie la botez. Iată cu cine seamănă bebeluşul regal, prinţul George Alexander Louis

Portret de familie la botez. Iată cu cine seamănă bebeluşul regal, prinţul George Alexander Louis

Portret de familie la botez. Iată cu cine seamănă bebeluşul regal, prinţul George Alexander Louis
Foto: Agerpres/AP
25 Oct 2013   •   09:00

Fotografiile de la botezul Prinţului George aduc împreună, pentru prima dată după mai bine de un secol, patru generaţii ale familiei regale britanice.

Specialiştii nu au aşteptat, însă, portretul oficial pentru a ne dezvălui ce trăsături a moştenit micul prinţ de la fiecare din părinţii săi.

În braţele mamei, la fel de cuminte cum a fost în tot timpul botezului, prinţul George este eroul zilei şi în portretul familiei regale. Alături de părinţii care radiau de fericire se află străbunica: regina Elisabeta a II-a. Cu toţii sunt înconjuraţi de rudele apropiate, de la prinţul consort Philip la mătuşa lui George, Pippa Middleton, devenită, ea însăşi, o celebritate mondenă.

În alte poze oficiale, micul prinţ apare doar cu părinţii sau cu actuala suverană şi ceilalţi urmaşi în linie directă la tron - prinţii Charles şi William.

Fotograful oficial al ceremoniei a fost Jason Bell, cunoscut pentru portretele unor actori şi vedete rock. Dar prinţul George a fost surprins şi de camerele video la intrarea şi ieşirea din capela palatului St. James.

Experţii în istoria familiei regale au putut, astfel, să studieze cu atenţie chipul micului prinţ pentru a vedea cui i se datorează înfăţişarea sa declarată, unanim, "adorabilă". Pentru comparaţie, au fost extrase din arhive imagini de la botezul lui Kate Middleton şi cel al prinţului William.

Concluzia: prinţul de Cambridge seamănă mai mult cu mama decât cu tatăl, de la care a moştenit doar ochii şi... urechile. Iar forma feţei sale ar aminti izbitor de regretata sa bunică, lady Diana. Prinţul George mai are mult de crescut până când va începe să fie preocupat de propria înfăţişare dar, încă de acum, el a fermecat întreaga lume.


Foto: Agerpres/AP


Foto: Agerpres/AP

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close