Antena 3 CNN Externe Poliţia spune că tatăl Madeleinei a fost neglijent

Poliţia spune că tatăl Madeleinei a fost neglijent

Poliţia spune că tatăl Madeleinei a fost neglijent
02 Oct 2007   •   11:07

Au trecut 5 luni de când Madeleine McCann a dispărut din apartamentul din Portugalia unde se afla în vacanţă cu familia. Gerry McCann şi soţia sa şi-au lăsat copiii dormind în camera de hotel şi au ieşit la restaurant cu nişte prieteni. Tatăl susţine că s-a întors la un moment de la restaurantul aflat în apropierea hotelului, pentru a verifica ce fac copiii, iar apoi s-a dus din nou la masă. El bănuieşte că persoana care ar fi răpit-o pe micuţă era deja în apartament şi se ascundea acolo.

Reprezentanţii poliţiei consideră ipoteza tatălui ridicolă şi îi caracterizează comportamentul patern ca fiind neglijent, din moment ce nu a verificat dacă într-adevar exista un intrus în apartamentul în care se aflau gemenii şi Madeleine.

Bunica fetiţei, Eileen McCann a susţine varianta răpirii din apartament şi crede că micuţa a fost drogată, altfel ar fi ţipat şi cineva din hotel ar fi reacţionat.

Căutarea Madeleinei continuă. Fotografia Madeleinei McCann va fi plasată pe cărucioarele din hiper magazinele portugheze şi din sudul Spaniei începând de săptămâna viitoare, în cadrul unei noi campanii de găsire a fetiţei.

Purtătorul de cuvânt oficial al familiei McCann, Clarence Mitchell a declarat că intenţia părinţilor este de a ?reaminti oamenilor că Madeleine este în viaţă?. ?Kate şi Gerry McCann cred că fiica lor trăieşte. Nu există vreo dovadă că aceasta ar fi încetat din viaţă?, a mai spus Mitchell.

În noua campanie de mediatizare a cazului, cei doi soţi vor acorda interviuri, dar nu vor dezvălui amănunte din ancheta poliţiei, deoarece ar putea fi pedepsiţi cu închisoarea, conform legilor portugheze.

Sursa foto: Sky News

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close