Antena 3 CNN Externe Poliția Națională din Ucraina va elibera arme veteranilor autorităților de afaceri interne pregătiți să apere țara

Poliția Națională din Ucraina va elibera arme veteranilor autorităților de afaceri interne pregătiți să apere țara

Poliția Națională din Ucraina va emite arme veteranilor autorităților de afaceri interne, a anunțat instituția în această dimineață.

politia-nationala-ucraina
Sursa foto: Facbook/ Politia Nationala Ucraina
de Mia Lungu    |    24 Feb 2022   •   09:58

"Poliția Națională va emite arme veteranilor autorităților de afaceri interne", a fost anunțul publicat pe pagina de Facebook a instituției.

"Un astfel de ordin a fost dat astăzi, 24 februarie, de șeful poliției naționale a Ucrainei, Igor Klimenko, către șefii principalelor departamente ale poliției naționale din regiuni.

Veteranilor autorităților afacerilor interne gata să apere Ucraina li se vor elibera arme. Procedura va fi simplificată pe cât posibil prin agresiunea Federației Ruse, întrucât Verkhovna Rada Ucrainei a susținut decizia de impunere a legii marțiale pe teritoriul statului.

Emiterea de arme către veterani are ca scop consolidarea activității agențiilor ucrainene de aplicare a legii și ordinii pe teritoriul așezărilor ucrainene.

Polițiștii păzesc legea și ordinea, și, de asemenea, roagă cetățenii să rămână calmi și să aibă încredere doar în informațiile oficiale.", se mai arată în mesaj.

×
Subiecte în articol: Ucraina Război Ucraina arme veterani
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close