Antena 3 CNN Externe Dr. Pippa Malmgren, fost consilier prezinţial al SUA: "Digitalizarea şi susţinerea antreprenorilor, soluţii pentru România"

Dr. Pippa Malmgren, fost consilier prezinţial al SUA: "Digitalizarea şi susţinerea antreprenorilor, soluţii pentru România"

Digitalizarea, eficientizarea economiei şi încurajarea antreprenorilor sunt elementele cheie pentru o Românie prosperă şi stabilă. Este ceea ce spune dr. Pippa Malmgren, fost consilier prezidenţial pentru preşedintele George W. Bush într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

de Alina Anghel    |    04 Aug 2023   •   11:14

"Cred că ceea ce este foarte important pentru România este să îşi construiască viitorul economic. Să devină o naţiune şi mai digitalizată, să facă economia mult mai eficientă, să încurajeze antreprenorii pentru că ei dezvoltă cel mai mult noi locuri de muncă în orice economie şi, de asemenea, ei produc cele mai multe inovaţii.

Dacă economia este puternică, şansele să existe instabilitate politică sunt reduse, este foarte simplu. Din fericire, suntem într-un moment al istoriei când Occidentul şi Statele Unite au un mare interes să crească bunăstarea economică a României. Şi, de asemenea, unele economii ale câtorva ţări vecine. În parte, pentru a rezista oricărei idei sau forţe care ar veni din Rusia", a declarat dr. Pippa Malmgren.

Citeşte şi: "Publicul american preferă un outsider!" | Dr. Pippa Malmgren, consilier prezidențial în Administrația George W. Bush, a vorbit la Antena 3 CNN despre viitorul politic al lui Donald Trump

"Şi, din nou, sincer, la un moment dat, Rusia o să fie nevoită să se orienteze către antreprenorii proprii care să înceapă să construiască un viitor mai bun pentru acea naţiune, pentru că ceea ce se întâmplă acum nu serveşte foarte mult interesului general al populaţiei Rusiei.

Aşadar, mă aflu în România pentru că sunt încurajată de direcţia inovaţiilor şi am fost invitată să vorbesc aici în cadrul unui parteneriat public-privat care este axat pe digitalizarea acestei economii, construirea unei clase de antreprenori şi cum să creem o inovaţie durabilă, ca voi românii să aveţi o voce proprie şi puternică în viitor", a mai explicat dr. Pippa Malmgren în interviul exclusiv pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Pippa Malmgren
Parteneri
x close