Antena 3 CNN Externe VIDEO O parte din acoperișul Aeroportului din New Delhi s-a prăbușit: O persoană a murit, alte opt sunt grav rănite

VIDEO O parte din acoperișul Aeroportului din New Delhi s-a prăbușit: O persoană a murit, alte opt sunt grav rănite

VIDEO O parte din acoperișul Aeroportului din New Delhi s-a prăbușit: O persoană a murit, alte opt sunt grav rănite
Aeroportul din New Delhi, India. Foto: X.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2024   •   10:04

O parte din acoperișul Aeroportului din New Delhi s-a prăbușit, vineri, peste mai multe mașini. O persoană a murit, iar alte opt au fost grav rănite, fiind anulate mai multe zboruri. 

Acoperișului din zona terminalului 1, zona plecări, s-a prăbușit la primele ore ale dimineții, au transmis reprezentanții aeroportului, ca urmare a ploilor abundente și a vântului puternic. 

"Există persoane rănite, iar serviciile de urgență lucrează să ofere toată asistența necesară și îngrijiri medicale celor afectați", se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții aeroportului.

Totodată, companiile aeriene au îndemnat pasagerii să urmărească site-ul lor web pentru a afla detalii despre zborurile alternative și informații privind procesul de rambursare, după ce mai multe zboruri au fost anulate, potrivit indianexpress.com.

În imaginile apărute pe rețelele sociale se pot vedea mai multe mașini zdrobite de stâlpii de susținere care s-au prăbușit.

Traficul rutier a fost, de asemenea, îngreunat din cauza ploilor abundente, străzile fiind inundate.

Echipele de urgență au intervenit imediat la fața locului, răniții fiind transportați la spital. 

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A murit îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu
x close