Antena 3 CNN Externe O persoană a murit aspirată de motorul unui avion, pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. Pasagerii aeronavei au fost martori la tragedie

O persoană a murit aspirată de motorul unui avion, pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. Pasagerii aeronavei au fost martori la tragedie

O persoană a murit aspirată de motorul unui avion, pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. Victima nu a fost identificată, încă, și nu se știe dacă a fost un accident.

avion klm
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    30 Mai 2024   •   09:20

O persoană a murit după ce a căzut în motorul în flăcări al unui avion, pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, a anunțat miercuri compania aeriană olandeză KLM, anunță La Repubblica.

Poliția militară olandeză, Marechaussee, a precizat, pe rețeaua socială X, că desfășoară o anchetă cu privire la acest incident.

Ancheta nu a identificat încă victima, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al Marechaussee, adăugând că este prea devreme pentru a spune dacă a fost un "accident" sau o formă de sinucidere.

Pe de altă parte, Inspecția Muncii speculează că ar fi putut fi vorba de un accident de muncă, deși nu poate oferi încă indicii cu privire la rolul victimei, mai exact dacă era angajat al KLM, al unei alte companii aeriene sau al aeroportului.

Toți pasagerii și echipajul zborului KLM 1341 – un Embraer 190 care se pregătea să plece de la Schiphol spre Billund, Danemarca – au fost audiați ca martori în cadrul anchetei. După accident, aceștia au părăsit avionul în siguranță.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close