Antena 3 CNN Externe Pasionată de noile tehnologii. Regina Marii Britanii va vizita sediul Google (VIDEO)

Pasionată de noile tehnologii. Regina Marii Britanii va vizita sediul Google (VIDEO)

Pasionată de noile tehnologii. Regina Marii Britanii va vizita sediul Google (VIDEO)
11 Sep 2008   •   14:37

Foloseşte e-mail-ul pentru a comunica cu nepoţii ei şi are deja un canal pe ?YouTube?. Este vorba de Regina Marii Britanii care, pentru a înţelege şi mai bine schimbările din jurul ei, va face o vizită sediului companiei ?Google?. Vizita a fost solicitată de regină şi va avea loc în luna octombrie.

Potrivit ?The Telegraph?, regina Elisabeta, în vârstă de 88 de ani, a învăţat să folosească un calculator cu doi ani în urmă. Este singurul monarh care şi-a înfiinţat propriul canal pe ?YouTube?. Persoanele cu care discută cel mai des prin e-mail sunt nepoţii ei, prinţii William şi Henry şi Zara Philips.

Regina este atât de fascinată de Internet, încât a făcut tot posibilul ca site-ul oficial al Palatului Buckingham să fie modernizat prin adăugarea unor filmuleţe şi imagini noi.

În cadrul vizitei la sediul ?Google?, regina se va întâlni cu o parte dintre angajaţii companiei şi cu persoanele care au creat canalul pe YouTube. Nepoatele reginei, prinţesele Beatrice şi Eugenie, au fost cele care i-au explicat acesteia fenomenul ?YouTube?.

Purtătorul de cuvânt al palatului Buckingham a declarat că regina încearcă să fie tot timpul la punct cu cele mai noi tehnologii. ?Vizita la Google este cel mai bun exemplu că regina nu este reticentă faţă de schimbări şi de noile tehnologii?.a spus acesta.

În 2005, când l-a înnobilat pe Bill Gates, fondatorul Microsoft, regina a recunoscut că nu folosise un computer niciodată în viaţă. Dar, în prezent, îşi scrie singură e-mailu-rile, deţine un telefon mobil de pe care trimite mesaje şi are şi un iPod primit cadou de la Prinţul William.

Pe parcursul vizitei, regina va fi acompaniată de soţul său, ducele de Edinburgh care, la vârsta de 87 de ani, este, de asemenea, un cunoscător al noilor tehnologii.

De-a lungul timpului, regina Elisabeta a Marii Britanii a ţinut pasul cu schimbările care s-au produs în jurul ei. În urmă cu 51 de ani, când a avut loc prima transmisie în direct de la Palatul Buckingham, regina spunea: ? Sper ca această tehnologie să trasmită mesajul meu de Crăciun într-un mod personal şi direct. Faptul că ma puteţi vedea astăzi este un alt exemplu al schimbărilor permanente din în jurul nostru.?

Filmuleţul în care Regina Elisabeta rostea aceste cuvinte se află, în prezent, pe ?YouTube?.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close