Antena 3 CNN Externe Pățania unor pasageri, în avion. Piloții au ales să aterizeze în altă țară: "Nu se poate așa ceva"

Pățania unor pasageri, în avion. Piloții au ales să aterizeze în altă țară: "Nu se poate așa ceva"

Pasagerii unui avion care se îndrepta spre Portugalia au aterizat în altă țară. Unul dintre cei aflați la bord a povestit întreaga aventură.

avion
Pățania unor pasageri, în avion. Piloții au ales să aterizeze în altă țară: "Nu se poate așa ceva" Sursa foto: Pixabay.com
de Ioana Mircea    |    14 Noi 2023   •   22:48

Barry Masterson, unul dintre pasagerii zborului Ryanair care a decolat din Dublin, Irlanda și a aterizat în Spania, în loc de Portugalia a împărtășit întreaga experiență scandaloasă pe Twitter, subliniind neplăcerile și confuzia care au însoțit această călătorie.

"M-am urcat într-un zbor Ryanair spre Faro și sunt în Malaga, băieți, nu se poate așa ceva," a scris el, reflectând stupoarea pasagerilor față de destinația neașteptată.

Citește și: Imagini incredibile cu un avion reparat cu scotch. Compania spune că respectă normele

Pasagerii au fost surprinși să constate că avionul lor aterizase în Malaga, Spania, la aproximativ patru ore de mers spre Faro, Portugalia. Situația a fost cu atât mai confuză cu cât nu a existat nicio informare clară din partea echipajului de zbor, despre schimbarea destinației.

Se pare că devierea zborului a fost cauzată de o grevă a controlorilor de trafic aerian francezi Într-o declarație ulterioară, Ryanair a explicat că devierea zborului a fost cauzată de o grevă a controlorilor de trafic aerian francezi, care a obligat aeronava să-și modifice ruta inițială către Faro.

Cu toate că această situație a afectat numeroase zboruri ale altor companii aeriene, Ryanair a luat măsuri rapide pentru a minimiza disconfortul pasagerilor. Un autobuz a fost organizat pentru a transporta călătorii de la Malaga la destinația lor finală, Portugalia, potrivit stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: avion
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close