Antena 3 CNN Externe Parlamentarii italieni au făcut teste antidrog (VIDEO)

Parlamentarii italieni au făcut teste antidrog (VIDEO)

Parlamentarii italieni au făcut teste antidrog <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Aug 2007   •   21:32

Senatorii şi deputaţii italieni au fost supuşi unor teste antidrog. S-a întâmplat la doar o zi după ce Parlamentul a fost zguduit de un scandal. Un deputat italian a demisionat din partidul său pentru că a fost surprins în compania unei prostituate care luase o supradoză de cocaină.

Membrii Parlamentului italian s-au adunat în faţa clădirii din Roma pentru a fi supuşi unor controale antidoping. Decizia a fost luată de ministrul italian de Interne, care a încercat să tragă un semnal de alarmă asupra creşterii semnificative a numărului de consumatori de droguri.

Rezultatele testelor vor fi secrete şi vor depista dacă parlamentarii au consumat stupefiante în ultimele 48 de ore. Ministrul de Interne, Giuliano Amato, a dezvăluit informaţii foarte importante: consumul de droguri, în rândul tinerilor, dar şi în rândul celor de 40-50 de ani a crescut.

Cosimo Mele, membru al Camerei Deputaţilor, a demisionat din Uniunea Creştin-Democrată pentru că a fost surprins în camera unui hotel din Roma în compania unei prostituate. Acesteia i s-a făcut rău după o supradoză de cocaină, iar deputatul a fost nevoit să cheme salvarea.

El este chiar unul dintre cei care, în trecut, propunea verificarea consumului de stupefiante în rândul parlamentarilor. Cosimo Mele a anunţat că, deocamdată, va rămâne membru al Parlamentului şi a negat că şi el ar fi consumat droguri.  

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close