Antena 3 CNN Externe Paris: Bătrână agresată de un adolescent român, în comă. Minorul şi părinţii lui, reţinuţi

Paris: Bătrână agresată de un adolescent român, în comă. Minorul şi părinţii lui, reţinuţi

Paris: Bătrână agresată de un adolescent român, în comă. Minorul şi părinţii lui, reţinuţi
Foto: divers-sites.com
31 Dec 2010   •   13:49

O femeie în vârstă se află în comă indusă, după ce a fost agresată de un adolescent român care a încercat să îi fure geanta într-o staţie de metrou din Paris. Potrivit autorităţilor franceze, citate de ziarul Le Point, părinţii suspectului au fost şi ei reţinuţi, fiind acuzaţi că au forţat copilul să practice cerşetoria agresivă.

Incidentul a avut loc miercuri, însă a fost făcut public abia vineri. Femeia, în vârstă de 83 de ani, se află în comă indusă după ce a fost agresată de un copil român de 14 ani în staţia de metrou Mairie-de-Clichy, la periferia Parisului. 

"Victima s-a prăbuşit, avea comoţii cerebrale şi a fost transportată la Spitalul Beaujon din Clichy, fiind plasată în comă artificială", precizează o sursă din cadrul poliţiei franceze, citată de sursa precizată.

Potrivit unei alte surse, adolescentul român a avut nevoie de îngrijiri medicale în timp ce se afla în detenţie, întrucât a suferit o criză de epilepsie.
   
În înregistrarea surprinsă de sistemul de supraveghere video, care a fost vizionată de însuşi ministrul francez de Interne Brice Hortefeux, se poate observa cum bătrâna iese din staţia de metrou, adolescentul român încearcă să îi fure geanta, iar ea opune rezistenţă.

"Ţinând geanta, adolescentul s-a rotit rapid iar apoi i-a dat drumul, femeia dezechilibrându-se şi lovindu-se de un perete", precizează sursa din cadrul poliţiei.

"Potrivit imaginilor, adolescentul intrase şi ieşise de mai multe ori din staţia de metrou în acea zi, un comportament care sugerează că era în căutarea unei victime pe care să o jefuiască", mai precizează sursa citată.



×
Subiecte în articol: batrana adolescent roman paris coma retinut
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close