Antena 3 CNN Externe Părinţii Madelenei: nu ne-am drogat copilul (VIDEO)

Părinţii Madelenei: nu ne-am drogat copilul (VIDEO)

Părinţii Madelenei: nu ne-am drogat copilul <font color=red>(VIDEO)</font>
25 Oct 2007   •   07:43

?Nu ne-am drogat copilul şi nu suntem vinovaţi de dispariţia lui?. Aşa au declarat părinţii micuţei Madeleiene, în primul interviu acordat presei după punerea lor sub acuzare. Fetiţa de numai 4 ani a dispărut în urma cu 6 luni, în timpul vacanţei petrecute cu familia în Portugalia. Soţii McCann au apărut trişti, dar încă încrezători în găsirea copilului lor, în faţa reporterului de la televiziunea spaniolă Antena 3.

?Sunt tristă şi mă simt singură. Evident că viaţa nu este la fel de fericită fără Madeleine, dar am încă speranţă, amândoi sperăm?, a spus Kate McCann. De pe cealaltă parte a canapelei, Gerry Mc Cann spune că are mai multă încredere în ancheta din Portugalia, după venirea noului procuror însărcinat cu acest caz.

?Suntem mult mai optimişti în legătură cu domnul Ribeiro, directorul Poliţiei Naţionale Judiciare, şi domnul Rebelo, care spun că toate liniile anchetei sunt deschise. Şi noi ştim că suntem nevinovaţi, ştim că ea a fost răpită?, a spus tatăl lui Madeleine.

Oamenii din întreaga lume i-au susţinut pe britanici după dispariţia micuţei, într-o campanie de presă fără precedent. După ce părinţii au devenit principalii suspecţi, lumea a început să-şi pună întrebări privind nevinovăţia acestora.

Kate McCann a făcut însă încă un apel la sprijinul celor care au informaţii despre fetiţă. ?Vrem să mai facem încă un un apel către oamenii din Spania, Portugalia şi Africa de Nord să ne ajute şi de aceea avem un nou număr de telefon pentru ca lumea să ne poată suna?, a declarat mama fetiţei dispărute.

Madeleine McCann a dispărut în luna mai din hotelul portughez în care stătea cu familia ei. Luna trecută, poliţia i-a pus sub acuzare chiar pe părinţii fetiţei, după ce mai multe pete de sânge au fost descoperite într-o maşină închiriată de aceştia. Imediat după audieri, soţii McCann au părăsit Portugalia şi s-au întors în Marea Britanie.

SOŢII MCCANN: NU SUNTEM VINOVAŢI

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close